Dating > Dating in Nederland > Daten met vrouwen > Daten met vrouwen in Drenthe
astrid
38 jaar
Noordsche Schut
In 1 woord fabulous haha.Een ...
tanya
32 jaar
Coevorden
Hmmm erg moeilijk om hier een ...
kaatje0
30 jaar
Westerbork
Tja hoe moet ik mij gaan omschrijven ...
meeko_a_223
36 jaar
Emmen
Ik ben een rustig type en soms ...
Cogito_ergo_sum
34 jaar
Zuidlaren
Hey hoi, leuk dat je n bezoekje ...
francisca187
24 jaar
Wateren
Ik ben van het type bezige bij. ...
Ryanne
30 jaar
Coevorden
- ongelooflijke kwebbelkont - ...
christina_ring
19 jaar
Erica

Begin op juiste manier wanneer het gaat om het daten met vrouwen uit Drenthe!

Geef je zelf een nieuwe start in het daten met vrouwen door je in te schrijven bij Lexa.nl. Zoek tussen de miljoen profielen naar leuke single vrouwen om een gesprek mee aan te knopen, en een aantal leuke momenten mee online.

De plek waar jij begint met het daten met vrouwen uit Drenthe.

Sta jij op het punt om je in te schrijven bij lexa.nl, om zo te daten met vrouwen uit Drenthe? Schrijf je intro zorgvuldig, dit is je visitekaartje en uithangbord tegelijk! Natuurlijk voeg je ook aantal foto's toe waarop je er op je allerbest uitziet: het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk vrouwen aantrekt! Nu ben je er helemaal klaar voor, het daten van vrouwen uit Drenthe is dichtbij!

Profiel zoekt foto

Je hebt ongetwijfeld gemerkt dat we op onze zoekmachine voor singles een optie hebben waarmee je alleen profielen met foto´s kunt weergeven. Want je ziet graag het gezicht van de singles die je later zal ontmoeten, dat is maar eerlijk toch? Onthoud dat dit in beide richtingen werkt, vergeet dus niet om een foto te uploaden als je jouw profiel invult.
Témoignages

De leukste ervaringen met Lexa.nl

X Afsluiten Wij hebben elkaar gevonden,op Lexa.nl. Wij zijn nog nooit zo gelukkig geweest en precies de goede match. Dank je wel en dit allemaal met Valentijn.
Poppy en Jolan.

Wij hebben elkaar gevonden,op Lexa.nl. Wij zijn nog nooit zo gelukkig geweest ...
X Afsluiten Chantal en ik leerden elkaar  kennen vorig jaar in september. Zij is Franstalig, ik nederlandstalig en ondanks alle huidige perikelen tussen Vlamingen en Walen, zijn wij nog steeds een koppel. Na onze eerste kennismaking, lieten we er geen gras over groeien.
We zijn gelukkig in onze LAT-relatie. Chantal heeft 2 schattige kleinkinderen en babysitten is ondertussen een van mijn favoriete hobbies.
Behoeft verder geen commentaar dacht ik.

Chantal en ik leerden elkaar  kennen vorig jaar in september. Zij is Franstalig, ...
X Afsluiten Wij hebben elkaar in 2004 via Lexa ontmoet en hebben door bemiddeling van Lexa in 2005 in het tijdschrift Jan gestaan. Het artikel ging over internetdaten, in die tijd nog best een beetje taboe. En: afgelopen jaar oktober zijn we getrouwd!
Wij hebben elkaar in 2004 via Lexa ontmoet en hebben door bemiddeling van ...
X Afsluiten Na 4 maanden op Lexa zag ik het profiel van Rob. Zijn profiel sprak me aan! Ik besloot te  op zijn profiel en stuurde hem een bericht. Dat was het allereerste e-mail contact en vanaf dat moment ook niet meer mee gestopt! Stapels met e-mails heb ik bewaard en tot op de dag van vandaag zijn we nog steeds gelukkig samen. We zijn gaan samenwonen en het gaat hartstikke goed!  Lexa bedankt..
Na 4 maanden op Lexa zag ik het profiel van Rob. Zijn profiel sprak me ...

De verzamelde informatie is bestemd voor Lexa.nl en diens dienstverleners binnen en buiten de Europese Unie, om u toegang te kunnen verlenen tot de diensten van Lexa.nl. U kunt verzoeken om toegang te krijgen tot de informatie die op u betrekking heeft, deze informatie te laten rectificeren of verwijderen of u kunt zich verzetten tegen de verwerking van deze informatie door Lexa.nl in de rubriek "mijn account" op Lexa.nl of bij de gegevens die worden verduidelijkt in de Algemene Gebruiksvoorwaarden van Lexa.nl.