Dating > Dating in Nederland > Daten met vrouwen > Daten met vrouwen in Gelderland
kgbhouston11
31 jaar
Elst
hij moet aardig.en romatisch ...
cjclaudi
38 jaar
Lochem
Huisje, boompje,....date? Eerst ...
dien_a_827
33 jaar
Apeldoorn
Spontane vrouw, 32 jaar (met ...
laulatina23
28 jaar
Zetten
Well, maybe it's not correct, ...
nikki_b_848
29 jaar
Harreveld
Ik ben een vrolijke,spontane ...
lianne_s81
33 jaar
Nijmegen
Hey leuke mannen! Ik ben Lianne ...
kuzzz
38 jaar
Nijmegen
Kan ik met jou peren jatten? Ik ...
debbie_s26
29 jaar
Zevenaar
Een dag niet gelachen, is een ...

Begin op juiste manier wanneer het gaat om het daten met vrouwen uit Gelderland!

Geef je zelf een nieuwe start in het daten met vrouwen door je in te schrijven bij Lexa.nl. Zoek tussen de miljoen profielen naar leuke single vrouwen om een gesprek mee aan te knopen, en een aantal leuke momenten mee online.

De plek waar jij begint met het daten met vrouwen uit Gelderland.

Sta jij op het punt om je in te schrijven bij lexa.nl, om zo te daten met vrouwen uit Gelderland? Schrijf je intro zorgvuldig, dit is je visitekaartje en uithangbord tegelijk! Natuurlijk voeg je ook aantal foto's toe waarop je er op je allerbest uitziet: het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk vrouwen aantrekt! Nu ben je er helemaal klaar voor, het daten van vrouwen uit Gelderland is dichtbij!

Vertel over jezelf

Mensen willen vaak zo graag een goede indruk maken op een eerste date dat ze de fout maken om de hele tijd over zichzelf te praten. Het geheim van een goede relatie tussen partners is vaak dat ze allebei kunnen luisteren - oefen dus jouw luistervaardigheden!

Témoignages

De leukste ervaringen met Lexa.nl

X Afsluiten Ja hierbij een kort berichtje dat mijn Lexa membership heeft gewerkt. Ik ken mijn kanjer nu een maand en ze heet Susan. Ik zocht eigenlijk een maatje om leuke dingen mee te ondernemen, maar ik werd stapelverliefd op haar en gelukkig was het wederzijds. Deze zomer onze eerst reis samen. We hebben er zin in.

Bedankt!

Susan en Nico

Ja hierbij een kort berichtje dat mijn Lexa membership heeft gewerkt. Ik ...
X Afsluiten Als hardwerkende single dertiger met een eigen zaak heb ik niet alle tijd om op zoek te gaan naar een leuke meid. Via lexa heb ik sinds kort heel leuk contact met een vlotte meid met wie ik binnenkort uit eten ga! Ben benieuwd!
Groetjes Ben

Als hardwerkende single dertiger met een eigen zaak heb ik niet alle tijd ...
X Afsluiten Ik heb mezelf vorig jaar aangemeld op lexa gewoon voor de fun. Dit omdat ik nooit geloofde in liefde/relaties via internet. Maar mijn nieuwsgierigheid overheerste en na korte tijd heb ik contact gekregen met een jongen. Na het eerste contact hebben we elkaar in 7,5 uur totaal zelfs 13 berichtjes gestuurd, waarna gesprekken volgden van soms wel 4 uur lang. Onze "" first date "" ging totaal anders dan ik had verwacht maar zelfs uren lang, pratend over van alles door de straten van Den Bosch lopen was erg gezellig met hem. Na deze date is het alleen nog maar leuker en leuker geworden en ben nu stapelgek op deze jongen!  
Samen met hem is de tijd echt geweldig........!

Ik heb mezelf vorig jaar aangemeld op lexa gewoon voor de fun. Dit omdat ...
X Afsluiten Hallo lieve mensen.

Graag wil ik ons even voor stellen .
Kari is nu sinds 11-11-09 mijn vrouw. Ik, Martin, en zij hebben elkaar twee jaar geleden op Lexa.nl ontmoet. Ik zag haar profiel, dat mij toch enorm aansprak, klikte erop en het werd alleen maar mooier. Ik dacht een complimentje geven kan geen kwaad. Ik dacht er niets meer van te horen. Maar wat bleek, het was wederzijds.

We hadden al snel afgesproken en we hebben heerlijk gekletst. De tweede date was op het strand. We namen  allebei de kinderen en de honden mee. Ook dat klikte. Zoals jullie begrijpen, hebben wij elkaar niet meer losgelaten en we zijn op 11 november 2009 getrouwd.  Wat kan het leven toch mooi zijn, we zijn zielsgelukkig met elkaar en kunnen ons geluk niet op.

We hopen dat andere mensen, net als wij, ook hun liefde hier bij Lexa zullen vinden.

Heel veel geluk en liefde voor iedereen .

Kari & Martin

Hallo lieve mensen.Graag wil ik ons even voor stellen .Kari is nu sinds ...

De verzamelde informatie is bestemd voor Lexa.nl en diens dienstverleners binnen en buiten de Europese Unie, om u toegang te kunnen verlenen tot de diensten van Lexa.nl. U kunt verzoeken om toegang te krijgen tot de informatie die op u betrekking heeft, deze informatie te laten rectificeren of verwijderen of u kunt zich verzetten tegen de verwerking van deze informatie door Lexa.nl in de rubriek "mijn account" op Lexa.nl of bij de gegevens die worden verduidelijkt in de Algemene Gebruiksvoorwaarden van Lexa.nl.