Dating > Dating in Nederland > Daten met vrouwen > Daten met vrouwen in Overijssel
boogschutter_a_5
37 jaar
Almelo
Heeey, Ik heb een leuke baan, ...
PatriciaG
32 jaar
Haaksbergen
Een leuke baan, leuk huisje, ...
jjanieke
26 jaar
Enschede
hope_joy80
34 jaar
Zwolle
Welke leuke, lieve, eerlijke, ...
bloemetje666
37 jaar
Markelo
Ik ben een eerlijke, spontane ...
Marjon
35 jaar
Hengelo
Pluk de dag! Hoe beschrijf ...
angela_a_a_a
20 jaar
Holten
Cytherea
32 jaar
Almelo
Hoi, Ik ben een beetje aan het ...

De kogel is door de kerk: Ik ga daten met vrouwen uit Overijssel!

Heb jij ook besloten om te gaan daten met vrouwen uit Overijssel? Verspil dan geen minuut meer! Door je in te schrijven op Lexa.nl krijg je toegang tot de grootste singles database van Europa! Daten met vrouwen uit Overijssel is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Daten met vrouwen uit Overijssel: wanneer de droom werkelijkheid wordt!

Na lang wachten, soms te lang, krijg je eindelijk de kans om te daten met vrouwen uit Overijssel. Duizenden singles bij jou uit de buurt wachten op je op Lexa.nl. Laat deze kans niet liggen!

Blijf vrienden

"Ik heb een heel charmant iemand ontmoet. We hebben een heel leuke tijd gehad samen, maar de vonk sloeg niet over. We spreken echter wel nog af en zijn nu heel goede vrienden geworden". Soms kan je zoektocht naar de liefde ook fantastische vriendschappen opleveren.

Témoignages

De leukste ervaringen met Lexa.nl

X Afsluiten Mijn vriendin en ik vonden elkaar op 8 januari 2009 via meetic, vanuit een gekke bui hebben we diezelfde avond beslist om elkaar te ontmoeten. Deze eerste ontmoeting was zo positief dat we een week later elkaar nogmaals gezien hebben sindsdien zijn we een onafscheidelijk koppel. Bij aanvang geloofde ik niet in Meetic, het aanbod is gigantisch groot maar het bewijs wordt nogmaals geleverd, op ieder potje past een dekseltje.
Wij zijn dolgelukkig en kunnen het haast niet geloven dat we elkaar via dit medium getroffen hebben.
Alvast hartelijk dank daarvoor.

Mijn vriendin en ik vonden elkaar op 8 januari 2009 via meetic, vanuit ...
X Afsluiten Vandaag precies twee jaar geleden heb ik Toby voor het eerst gezien. We waren al een paar weken aan het chatten, nadat ik eindelijk de moed had verzameld hem een berichtje te sturen. Vervolgens moesten we beiden de moed verzamelen om af te spreken. Zo spannend! En nu wonen we alweer drie maanden samen!!
Vandaag precies twee jaar geleden heb ik Toby voor het eerst gezien. We ...
X Afsluiten Ik heb Rudy leren kennen via lexa, en het was meteen raak, het was alsof we mekaar al jaren kenden. Raar gevoel hoor nog nooit meegemaakt, maar je ziet: liefde op het eerste zicht bestaat! Daar zijn wij het levende bewijs van.
Lieve groeten, Peggy.

Ik heb Rudy leren kennen via lexa, en het was meteen raak, het was alsof ...
X Afsluiten Ik heb mijn man Bas via jullie site gevonden. We  zijn nu meer dan een jaar samen en 6,5 maanden getrouwd een nog steeds dolverliefd. Bedankt Match, we zijn de gelukkigste mensen van de wereld.

Sabine

Ik heb mijn man Bas via jullie site gevonden. We  zijn nu meer dan een ...

De verzamelde informatie is bestemd voor Lexa.nl en diens dienstverleners binnen en buiten de Europese Unie, om u toegang te kunnen verlenen tot de diensten van Lexa.nl. U kunt verzoeken om toegang te krijgen tot de informatie die op u betrekking heeft, deze informatie te laten rectificeren of verwijderen of u kunt zich verzetten tegen de verwerking van deze informatie door Lexa.nl in de rubriek "mijn account" op Lexa.nl of bij de gegevens die worden verduidelijkt in de Algemene Gebruiksvoorwaarden van Lexa.nl.