Dating > Dating in Nederland > Daten met vrouwen > Daten met vrouwen in Groningen
fleurtje_75
40 jaar
Groningen
jacolienh
28 jaar
Groningen
Vrolijk, open, eerlijk en spontaan ...
hendrike79
35 jaar
Midwolda
Op avontuur! hoi! Ik ben een ...
wendy
36 jaar
Pieterzijl
Debbie
32 jaar
Groningen
lil_lisette_88
26 jaar
Groningen
Ik ben een vrolijk, creatief, ...
jansjep
40 jaar
Nuis
Ben een leuke spontane vrouw ...
frederieke31
34 jaar
Groningen

Er is geen reden meer om niet te daten met vrouwen uit $county$!

Alle twijfel behoort tot het verleden! Dankzij  Lexa.nl hebben we de kans om miljoenen mensen te leren kennen, en wie weet ben jij al snel aan het daten met vrouwen uit $county$! Verspil dus geen tijd meer en : schrijf je snel in en neem afscheid van je jaren als single!

De laatste tips wat betreft daten met vrouwen uit $county$.

Om te daten met vrouwen uit $county$, is het erg belangrijk om  je zelf te blijven. Speel niet vals! Oprechtheid en openheid zorgen uiteindelijk voor de beste resultaten. Wanneer je deze tips volgt zul je snel een stap vooruit zetten als het om daten met vrouwen uit Groningen gaat.

Vertel over jezelf

Mensen willen vaak zo graag een goede indruk maken op een eerste date dat ze de fout maken om de hele tijd over zichzelf te praten. Het geheim van een goede relatie tussen partners is vaak dat ze allebei kunnen luisteren - oefen dus jouw luistervaardigheden!

Témoignages

De leukste ervaringen met Lexa.nl

X Afsluiten De kennismaking met mijn vriend: op onze leeftijd is dit niet te geloven! Verleden jaar juni hebben wij met elkaar contact gekregen. Na veel gelach en plezier, zijn wij  tot elkaar gekomen en een gezellige dag uitgeweest. Nou daar bleef het niet bij, nu zijn wij er nog steeds mee bezig gezellige dagen met elkaar door te brengen, ook zijn en mijn kinderen vinden het uitzonderlijk, dat het zo goed klikt. En Lexa dat was zonder jullie nooit gebeurd, dat op deze hoge leeftijd je leven nog zoveel inhoud kan hebben, gewoon doen is ons motto! Aan lachen is nog nooit iemand dood gegaan. Hij is 83 en ik 79, joepie, wie volgt? Met gezellige groet van Maria en Evert
De kennismaking met mijn vriend: op onze leeftijd is dit niet te geloven! ...
X Afsluiten Hoi,

Ik ben Hans, MAAR even niet meer op zoek naar een relatie. Heb via jullie site ""Felicia"" ontmoet en wij gaan het samen proberen.

Bedankt zover.

Hoi,Ik ben Hans, MAAR even niet meer op zoek naar een relatie. Heb via ...
X Afsluiten Het was alsof de tijd stil stond toen ik Peggy voor de eerste maal zag. Na eerst veel gepraat te hebben via de lexa chat hebben we elkaar ontmoet en vanaf dat moment heeft zij mijn hart gestolen. Als dit geen echte liefde is weet ik het niet meer!!!
Ik wens jullie allemaal hetzelfde toe zodat jullie even gelukkig worden als wij nu zijn.
Vele groeten aan iedereen op lexa,
Rudy

Het was alsof de tijd stil stond toen ik Peggy voor de eerste maal zag. ...
X Afsluiten Beste mensen van Match,

Ik wou dit  al lang eens doen, maar nu heb ik er eindelijk de tijd voor gevonden.
Het is om jullie te bedanken, omdat ik en mijn vriend elkaar op jullie site hebben gevonden.
Intussen hebben we al een zoontje van bijna 1 jaar.
Zonder jullie hadden we elkaar nooit tegen gekomen.
Ik ben zeer gelukkig dat ik via deze weg mijn ventje heb gevonden.

Dank u wel aan de opstarters van deze site.

Beste mensen van Match, Ik wou dit  al lang eens doen, maar nu heb ik ...

De verzamelde informatie is bestemd voor Lexa.nl en diens dienstverleners binnen en buiten de Europese Unie, om u toegang te kunnen verlenen tot de diensten van Lexa.nl. U kunt verzoeken om toegang te krijgen tot de informatie die op u betrekking heeft, deze informatie te laten rectificeren of verwijderen of u kunt zich verzetten tegen de verwerking van deze informatie door Lexa.nl in de rubriek "mijn account" op Lexa.nl of bij de gegevens die worden verduidelijkt in de Algemene Gebruiksvoorwaarden van Lexa.nl.